Dermatoscopii gratuite la Spitalul Municipal Dej Reviewed by CD on . Primăria Municipiului Dej în colaborare cu Spitalul Municipal Dej organizează o campanie de dermatoscopii gratuite pentru verificarea alunițelor, în cadrul Spit Primăria Municipiului Dej în colaborare cu Spitalul Municipal Dej organizează o campanie de dermatoscopii gratuite pentru verificarea alunițelor, în cadrul Spit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dermatoscopii gratuite la Spitalul Municipal Dej

Dermatoscopii gratuite la Spitalul Municipal Dej

Dermatoscopii gratuite la Spitalul Municipal Dej

Primăria Municipiului Dej în colaborare cu Spitalul Municipal Dej organizează o campanie de dermatoscopii gratuite pentru verificarea alunițelor, în cadrul Spitalului Municipal Dej. Campania se desfășoară în perioada 12 iunie- 30 iunie în zilele de luni și joi, între orele 14:00-16:00, la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal Dej, dr. dermato-venerolog Breazu Daniela. Programări se pot face la telefon 0264/212640 interior 251.

„Este o campanie care vine în sprijinul sănătății dejenilor, de care ne dorim să beneficieze cât mai multe persoane, mai ales ca avem aparatură modernă și personal specializat pentru astfel de investigații.”, a declarat primarul Dejului, Morar Costan.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus