Grav accident de muncă produs în Dej Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 14.00, se anunţa, prin apel de urgenţă la 112, că s-a produs un accident de muncă grav în municipiul Dej, ce a lăsat inconștient un bărbat î Ieri, în jurul orei 14.00, se anunţa, prin apel de urgenţă la 112, că s-a produs un accident de muncă grav în municipiul Dej, ce a lăsat inconștient un bărbat î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Grav accident de muncă produs în Dej

Grav accident de muncă produs în Dej

Grav accident de muncă produs în Dej

Ieri, în jurul orei 14.00, se anunţa, prin apel de urgenţă la 112, că s-a produs un accident de muncă grav în municipiul Dej, ce a lăsat inconștient un bărbat în vârstă de aproximativ 43 de ani.

Un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dej s-a deplasat de urgenţă la locul solicitării.

Bărbatul a fost strivit în momentul coliziunii unui camion cu un alt utilaj, provocându-i răni grave şi aducându-l în stop cardio-respirator.

Echipajul de pompieri pregătiți în acordarea primului ajutor calificat, condus de plutonierul adjutant Cătălişan Octavian, a început manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului medical al Serviciului de Ambulanţă din municipiul Gherla.

Pompierii au efectuat masajul cardiac extern, au folosit pipa Guedel pentru dezobstrucţia căilor aeriene şi balonul pentru respirat, realizând suportul vital de bază până la sosirea echipajului medical, în vederea efectuării manevrelor de resuscitare avansate.

Bărbatul recăpătat semnale vitale, a fost stabilizat şi transportat ulterior la unitățile spitalicești pentru tratamentul de specialitate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus