Jandarmii clujeni, prezenți la competițiile sportive din acest weekend Reviewed by CD on . Efective de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică, la meciul de fotbal dintre echipele F.C. CFR 1907 Cluj şi C.S.M. Poli Iaşi. Efective de jandarmi din Efective de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică, la meciul de fotbal dintre echipele F.C. CFR 1907 Cluj şi C.S.M. Poli Iaşi. Efective de jandarmi din Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Jandarmii clujeni, prezenți la competițiile sportive din acest weekend

Jandarmii clujeni, prezenți la competițiile sportive din acest weekend

Jandarmii clujeni, prezenți la competițiile sportive din acest weekend

Efective de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică, la meciul de fotbal dintre echipele F.C. CFR 1907 Cluj şi C.S.M. Poli Iaşi.

Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţă a spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal din cadrul Ligii I-a, dintre echipele F.C. CFR 1907 Cluj şi C.S.M. Poli Iaşi.

Evenimentul sportiv se va disputa astăzi, 09 martie a.c., pe stadionul echipei de fotbal CFR ‘Dr.Constantin Rădulescu’, din municipiul Cluj-Napoca, de la ora 20.45.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.45, doar pe bază de bilet sau invitaţie.

Un număr de 11 suporteri ai echipei ‘F.C. CFR 1907 Cluj’ şi 3 suporteri ai echipei ‘C.S.M. Poli Iaşi’ au interdicţie de a participa la meciul de fotbal.

În conformitate cu Legea nr.4 din 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, modificată şi completată de Legea nr.10 din 2012, intrarea în stadion, accesul publicului prin dispozitivele electronice de acces (turnichete), paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus