Poliţiştii din Cluj au reţinut trei bărbaţi, din Turda, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de şantaj şi camătă Reviewed by CD on . În urma a trei percheziţii efectuate la locuinţele lor, poliţiştii au ridicat înscrisuri şi arme albe. Ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda –I În urma a trei percheziţii efectuate la locuinţele lor, poliţiştii au ridicat înscrisuri şi arme albe. Ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda –I Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Poliţiştii din Cluj au reţinut trei bărbaţi, din Turda, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de şantaj şi camătă

Poliţiştii din Cluj au reţinut trei bărbaţi, din Turda, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de şantaj şi camătă

Poliţiştii din Cluj au reţinut trei bărbaţi, din Turda, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de şantaj şi camătă

În urma a trei percheziţii efectuate la locuinţele lor, poliţiştii au ridicat înscrisuri şi arme albe.

Ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda –I.P.J. Cluj şi de la Serviciul de Acţiuni Speciale Cluj au efectuat percheziţii, în municipiul Turda, la locuinţele a trei bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi camătă.

În urma acestor activităţi, poliţiştii au ridicat înscrisuri şi arme albe.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2009 – 2014, bărbaţii ar fi împrumutat mai multor persoane diferite sume de bani, solicitând lunar dobândă de 100%.

Când cei care au luat împrumuturi ajungeau în imposibilitate de plată, ar fi fost ameninţaţi cu săvârşirea de acte de violenţă asupra lor şi a familiilor lor.

Până în acest moment au fost identificate 9 părţi vătămate care ar fi împrumutat bani de la cei trei bărbaţi. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.600 de lei.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 39 şi 68 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi camătă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus