Punct autorizat de vânzare şi sacrificare a mieilor în Piața Agro Transilvania din Dezmir Reviewed by CD on . Consiliul Judeţean Cluj și Centrul Agro Transilvania, în parteneriat cu Asociaţia Crescătorilor de Animale Someşana, au deschis la Dezmir, în incinta pieţei agr Consiliul Judeţean Cluj și Centrul Agro Transilvania, în parteneriat cu Asociaţia Crescătorilor de Animale Someşana, au deschis la Dezmir, în incinta pieţei agr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Punct autorizat de vânzare şi sacrificare a mieilor în Piața Agro Transilvania din Dezmir

Punct autorizat de vânzare şi sacrificare a mieilor în Piața Agro Transilvania din Dezmir

Punct autorizat de vânzare şi sacrificare a mieilor în Piața Agro Transilvania din Dezmir

Consiliul Judeţean Cluj și Centrul Agro Transilvania, în parteneriat cu Asociaţia Crescătorilor de Animale Someşana, au deschis la Dezmir, în incinta pieţei agro – alimentare de gros a Clujului, un punct autorizat de vânzare şi sacrificare a mieilor.
Punctul de sacrificare va funcționa în perioada 04 – 07 aprilie a.c., în intervalul orar 08:00 – 18:00. Preţul estimativ al cărnii de miel comercializate este de 25 lei/kg/carcasă.
„Ceea ce ne-am propus prin deschiderea acestui punct autorizat este să susținem producătorii locali şi să încurajăm păstrarea tradiţiilor privind sărbătorile Pascale. În același timp, considerăm că e extrem de important ca toți cei care doresc să consume carne de miel să o poată face cu toată încrederea, în condiții de maximă siguranță, convinși fiind că achiziționează o carne proaspătă și a cărei sursă este verificată. Punctul de sacrificare corespunde tuturor normelor igienico – sanitare iar produsele sunt, cu certitudine, de o înaltă calitate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
Pentru a deschide punctul de sacrificare a mieilor, Centrul Agro Transilvania, societate la care forul administrativ judeţean deţine calitatea de acţionar majoritar, a pus la dispoziţia Asociaţiei Crescătorilor de Animale Someşana un spaţiu în suprafaţă de 24 de mp, situat în parcarea A a societăţii, spaţiu dotat cu toate utilităţile necesare derulării procesului de sacrificare – vânzare a mieilor în condiţii optime și avizat din punct de vedere legal pentru a desfășura această activitate.
De asemenea, pentru buna organizare și desfăşurare a punctului de vânzare – sacrificare, acesta se bucură de sprijinul Autorităţii Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus