Spectacol al Teatrului Puck Cluj Napoca, premiat la Festivalul Impuls 2017 Reviewed by CD on . Teatrul de Păpuși „Puck”, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Cluj, a obținut Premiul pentru creativitate și excelență în folosirea mijloacel Teatrul de Păpuși „Puck”, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Cluj, a obținut Premiul pentru creativitate și excelență în folosirea mijloacel Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Spectacol al Teatrului Puck Cluj Napoca, premiat la Festivalul Impuls 2017

Spectacol al Teatrului Puck Cluj Napoca, premiat la Festivalul Impuls 2017

Spectacol al Teatrului Puck Cluj Napoca, premiat la Festivalul Impuls 2017

Teatrul de Păpuși „Puck”, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Cluj, a obținut Premiul pentru creativitate și excelență în folosirea mijloacelor tradiționale de animație în cadrul Festivalului Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls 2017. Distincția revine spectacolului nonverbal „Strada cu îngeri”, în regia, scenariul și scenografia lui Decebal Marin.
Spectacolul nonverbal „Strada cu îngeri” ilustrează legătura dintre oameni și îngeri, vorbindu-le spectatorilor despre bunătate, frumusețe și credință în mai bine. Acesta a avut premiera la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca în 13 ianuarie a.c. Distribuția este formată din actorii: Andreea Bolovan, Ștefan Craiu, Robert Gutunoiu și Andra Ștefan. Păpușile sunt realizate de Ion Bătăiosu și Decebal Marin, sculptura și pictura de artiștii Elena Ilaș și Florin Marin, iar muzica este semnată de Traian Păcurar.
Acest spectacol a mai obținut distincții la cea de-a 24-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii de la Subotica, Serbia. Este vorba de Premiul pentru cele mai frumoase păpuși, realizate de către Decebal Marin și Ion Bătăiosu și Premiul pentru calitatea mânuirii păpușilor, acordat celor patru actori care alcătuiesc distribuția spectacolului.
Spectacolul „Strada cu îngeri” s-a jucat la Festivalul ImPuls în 19 noiembrie a.c. Juriul ediției a fost compus din: Doina Papp, critic de teatru, președintele juriului; Irina Ionescu, critic de teatru și Director al Direcției Programe la Institutul Cultural Român; Marinela Țepuș, critic de teatru și director al Teatrului Nottara; Monica Andronescu, critic de teatru și redactor șef al revistei Yorick; Cristina Rusiecki, critic de teatru; Ciprian Huțanu, regizor și profesor la Universitatea Națională de Arte George Enescu, Iași; Baczó Tünde, coregraf; Raluca Tulbure, secretar literar la Teatrul Țăndărică și secretar al juriului. Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls este organizat de Teatrul „Țăndărică” din București, iar ediția din acest an a avut loc între 17 și 27 noiembrie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus