Turda: Punct autorizat de sacrificare a mieilor

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, Oborul Turda Nouă va funcţiona conform condiţiilor de siguranţă şi igienă impuse de Direcţia Sanitar-Veterinară Cluj.

Serviciul Public Administrare Pieţe şi Obor a întreprins demersurile necesare pentru funcţionarea temporară a punctului de sacrificare a mieilor din Oborul Turda Nouă.

La fel ca în fiecare an, activitatea de sacrificare a mieilor se va desfăşura în incinta Târgului de animale cu intrare de pe strada Cuza Vodă, de către 6 măcelari şi un doctor veterinar(personal DSVSA), după următorul program: Joi, 28.04.2016, vineri, 29.04.2016, respectiv sâmbătă, 30.04.2016, între orele 7:00 – 15:00.

Carnea rezultată se va obţine numai la cererea directă a consumatorilor şi numai după efectuarea examenului ante şi post mortem, neputând fi livrată către alte unităţi din domeniul alimentar înregistrate ori autorizate sanitar veterinar.

Recomandari

Alte Articole