Calificarea echipei Olimpia U.T. Cluj-Napoca în optimile UEFA a fost lăudată de președintele CJ

Horea Uioreanu a felicitat, astăzi, fotbalistele de la Olimpia U.T. Cluj-Napoca pentru calificarea în optimile competiției UEFA Women’s Champions League. Performanța se datorează câștigării partidei de fotbal împotriva formației austriece NÖSV Neulengbach.

Alături de întreaga comunitate clujeană, le felicităm şi le admirăm pe aceste merituoase fete pentru performanţa deosebită realizată în cursul zilei de ieri, reuşită care onorează atât sportul românesc, în general, cât şi cel clujean, în special.
„Ne bucură să constatăm faptul că sportivii clujeni îşi iau foarte în serios rolul şi se transformă, cu fiecare competiţie la care participă, în veritabili ambasadori ai judeţului. Graţie acestor rezultate de excepţie, cum este şi performanţa de ieri a fetelor noastre, numele judeţului este rostit cu respect în întreaga Europă şi dincolo de graniţele ei”, a spus președintele Consiliului Județean Cluj.
Horea Uioreanu le asigură pe fete că, în calitate de președinte al forului administrative, va continua să fie alături de ele, atât sufletește, cât și financiar. Totodată, Uiorean, le transmite sportivelor clujence că în disputa cu italiencele de la ASD Torres CF sunt, din nou, binevenite pe Cluj Arena, stadionul care le-a găzduit şi facilitat performanţa actuală.

Recomandari

Alte Articole