Săptămâna Porților Deschise la Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa

Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a organizat, în perioada 12 – 16 decembrie a.c.,  Săptămâna Porților Deschise.
Prin intermediul evenimentului s-a urmărit, în principal, apropierea pacienților de familiile lor în luna sărbătorilor de iarnă, precum și asigurarea unei interacțiuni sociale diferite între pacienți și personalul unității medicale, în cadrul unor acțiuni specifice sezonului.
Totodată, organizatorii și-au propus să îmbunătățească dialogul și comunicarea între personalul medical și aparținători prin prezentarea imaginii complexe a îngrijirilor pe care un pacient psihiatric le necesită, dar și să promoveze imaginea instituției ca unitate fundamental medicală.  Nu în ultimul rând, au fost prezentate serviciile medicale și de cazare oferite o dată cu darea în folosință a noului pavilion.
Pe parcursul celor cinci zile, Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa a fost vizitat de colindători, numeroase familii ale pacienților, reprezentanți ai unor autorități și instituții publice locale, unități spitalicești, instituții de învățământ și unități de cult.

Recomandari

Alte Articole