A fost lansată licitația pentru extinderea parcului industrial TETAROM I Reviewed by CD on . Consiliul Județean Cluj a publicat pe SEAP anunțul de licitație privind atribuirea Contractului de lucrări pentru „Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I - Edific Consiliul Județean Cluj a publicat pe SEAP anunțul de licitație privind atribuirea Contractului de lucrări pentru „Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I - Edific Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A fost lansată licitația pentru extinderea parcului industrial TETAROM I

A fost lansată licitația pentru extinderea parcului industrial TETAROM I

A fost lansată licitația pentru extinderea parcului industrial TETAROM I

Consiliul Județean Cluj a publicat pe SEAP anunțul de licitație privind atribuirea Contractului de lucrări pentru „Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I – Edificare Clădiri, Extindere și Modernizare Infrastructură”. Acest proiect este finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor – poli urbani de creștere”, Domeniul major de interventie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbană”.

Valoarea estimata a lucrării este de 53.857.388,45 lei fără TVA, și presupune devierea unor rețele electrice și utilitare și realizarea altora noi, precum și extinderea rețelei de drumuri din parcul industrial și amenajarea unor noi parcări. Câștigătorul licitației va mai trebui să construiască imobile pentru birouri, un nou sediu administrativ și o hală de depozitare.
Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 22 octombrie 2013, ora 11:00, termenul limită de depunere fiind 22 octombrie 2013, ora 9:00. Termenul de execuție a lucrărilor este de 17 luni de la data semnării contractului.
La finalizarea acestui proiect de extindere a parcului industrial TETAROM I, în noile utilități de producție vor avea acces firmele specializate în software, electronică, telecomunicații, automatizări industriale, logistică, depozitare și servicii de uz general.
Reamintim că acest contract de finanțare a lucrărilor de extindere a parcului industrial TETAROM I a fost semnat de președintele Consiliului Județean Cluj, în calitate de beneficiar, și ministrul dezvoltării regionale, Liviu Dragnea, în 26 aprilie 2013 la Cluj-Napoca. Implementarea proiectului a demarat pe 27 aprilie 2013, termenul de finalizare fiind 27 iulie 2015. Valoarea totală a proiectului de extindere a parcului industrial TETAROM I este de 69.136.932,99 lei, din care 30.732.110,89 lei nerambursabili.

.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus