Cluj Napoca: Reținut de polițiști după ce a tâlhărit casiera unei săli de jocuri Reviewed by CD on . Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării. Pentru stoparea activităţii infracţionale a acestuia, au intervenit m Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării. Pentru stoparea activităţii infracţionale a acestuia, au intervenit m Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cluj Napoca: Reținut de polițiști după ce a tâlhărit casiera unei săli de jocuri

Cluj Napoca: Reținut de polițiști după ce a tâlhărit casiera unei săli de jocuri

Cluj Napoca: Reținut de polițiști după ce a tâlhărit casiera unei săli de jocuri

Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării. Pentru stoparea activităţii infracţionale a acestuia, au intervenit mai mulţi cetăţeni cu spirit civic, reuşind imobilizarea celui în cauză.

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 10:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, casieră la o sală de jocuri, a fost victima unei tâlhării.

Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, un tânăr de 15 ani, din Gherla, ar fi sustras dintr-o sală de jocuri de pe strada Aurel Vlaicu, din Cluj-Napoca, o borsetă cu bani, fiind reţinut de persoană vătămată şi de alţi cetăţeni.

Astfel, acesta ar fi profitat de neatenţia femeii şi i-ar fi sustras o borsetă cu circa 1.500 de lei, sumă care reprezenta încasările din ziua respectivă. Totodată, acesta ar fi devenit agresiv faţă de femeie, în momentul în care a fost reţinut.

Poliţiştii l-au reţinut pe cel identificat pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Acesta urmează a fi supus unei expertize psihiatrice pentru stabilirea discernământului, în vederea tragerii la răspundere penală.

Cercetările continuă sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus