Incendiu pe strada Mărginașă din Cluj-Napoca, soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de circa 70 de ani Reviewed by CD on . Ca urmare a solicitării primite, în cusul serii trecute, pentru stingerea incendiului izbucnit la o baracă improvizată pe str. Mărginașă, din municipiul Cluj-Na Ca urmare a solicitării primite, în cusul serii trecute, pentru stingerea incendiului izbucnit la o baracă improvizată pe str. Mărginașă, din municipiul Cluj-Na Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu pe strada Mărginașă din Cluj-Napoca, soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de circa 70 de ani

Incendiu pe strada Mărginașă din Cluj-Napoca, soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de circa 70 de ani

Incendiu pe strada Mărginașă din Cluj-Napoca, soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de circa 70 de ani

Ca urmare a solicitării primite, în cusul serii trecute, pentru stingerea incendiului izbucnit la o baracă improvizată pe str. Mărginașă, din municipiul Cluj-Napoca, două autospeciale au intervenit pentru stingerea flăcărilor .

După începerea operațiunilor de stingere pompierii au găsit un bărbat decedat, în vârstă de aproximativ 70 de ani, cel mai probabil intoxicat cu fum înainte de extinderea incendiului.

Se pare că bărbatul a fost singur în locuință, iar cel mai probabil incendiul a pornit de la neglijența privind fumatul.

A fost distrusă baracă improvizată în totalitate, pompierii stingând flăcările în scurt timp după sosirea la locul intervenției, evitând extinderea la alte materiale din apropiere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus