S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de Fed Cup România – Canada (10-11 februarie 2018, Cluj-Napoca) Reviewed by CD on . Biletele pentru întâlnirea România – Canada, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II a FED CUP by BNP Paribas, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bi Biletele pentru întâlnirea România – Canada, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II a FED CUP by BNP Paribas, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de Fed Cup România – Canada (10-11 februarie 2018, Cluj-Napoca)

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de Fed Cup România – Canada (10-11 februarie 2018, Cluj-Napoca)

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de Fed Cup România – Canada (10-11 februarie 2018, Cluj-Napoca)

Biletele pentru întâlnirea România – Canada, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II a FED CUP by BNP Paribas, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro.

Preţurile biletelor sunt, după cu urmează: 110 lei (inel 1), 90 lei (inel 2) și 75 lei (inel 3).

Pe o comandă pot fi achiziționate cel mult patru bilete pentru fiecare din cele două zile.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.
Întâlnirea dintre România şi Canada, meci din primul tur al Grupei Mondiale II, are loc în perioada 10-11 februarie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.
Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (10 februarie), urmând ca duminică (11 februarie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus