Secția de chirurgie și ortopedie pediatrică a Spitalului de Copii Cluj are o nouă înfățișare Reviewed by CD on . Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a inaugurat azi, în prezența reprezentaț Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a inaugurat azi, în prezența reprezentaț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Secția de chirurgie și ortopedie pediatrică a Spitalului de Copii Cluj are o nouă înfățișare

Secția de chirurgie și ortopedie pediatrică a Spitalului de Copii Cluj are o nouă înfățișare

Secția de chirurgie și ortopedie pediatrică a Spitalului de Copii Cluj are o nouă înfățișare

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a inaugurat azi, în prezența reprezentaților Lions Club Hope Cluj-Napoca, noile spații reabilitate din cadrul Secției de chirurgie și ortopedie pediatrică de pe strada Moților, nr. 68.
Astfel, în urma unei ample acțiuni de fundraising inițiate de Clubul Lions Hope, s-a reușit strângerea sumei de aproximativ 40.000 de euro, bani din care voluntarii O.N.G.-ului clujean au reușit să deruleze un proiect de modernizare și renovare a tuturor saloanelor și cabinetelor din cadrul acestei secții de specialitate pediatrică.
Lucrările de modernizare realizate au constat în înlocuirea gresiei mozaicate din interiorul saloanelor, montarea de parchet în fiecare încăpere, reabilitarea și recompartimentarea grupurilor sanitare prin înlocuirea tuturor obiectelor sanitare, zugrăvirea și pictarea pereților și tavanelor din saloane și coridoare, etc. De asemenea, au fost realizate intervenții majore la nivelul instalațiilor electrice, voluntarii implicându-se activ în fiecare etapă a procesului ce a vizat crearea unui spațiu cât mai prietenos posibil pentru micii pacienți.
Suprafața totală a Secției Chirurgie și Ortopedie Pediatrică care a beneficiat de aceste intervenții este de cca. 450 de mp. În prezent, secția dispune de un număr de 50 de paturi, în cadrul acesteia fiind realizate anual aproximativ 2.000-2.500 de intervenții chirurgicale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus