Tânăr din Huedin reținut pentru mai multe furturi Reviewed by CD on . Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au reținut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea mai multor furturi. Conform probatoriului adminis Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au reținut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea mai multor furturi. Conform probatoriului adminis Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Huedin reținut pentru mai multe furturi

Tânăr din Huedin reținut pentru mai multe furturi

Tânăr din Huedin reținut pentru mai multe furturi

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au reținut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea mai multor furturi.

Conform probatoriului administrat, în perioada 26 – 27 mai a.c., cel în cauză – un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Săcuieu, ar fi pătruns fără drept în patru locuințe de pe raza comunei de domiciliu. Din două locuințe ar fi reușit să sustragă unelte gospodărești, articole vestimentare, o boxă portabilă ș.a., cauzând un prejudiciu de circa 4.000 de lei.

Pentru identificarea și depistarea tânărului, la nivelul Secției 8 Poliție Rurală Huedin s-a constituit o echipă de polițiști din cadrul posturilor de poliție Săcuieu, Poieni și Sâncraiu, precum și criminalist.

În urma cercetărilor, tânărul a fost identificat și depistat, iar în baza probatoriului administrat acesta a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști.

Cercetările continuă față de tânăr pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, faptă prevăzută de Codul penal.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%.

În cursul zilei de azi, acesta va fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus