Horea Uioreanu, unul dintre reprezentanții Consiliului Regional

Județul Cluj va avea patru membri în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest (CDR-NV).

Reprezentanții în Consiliul Regional din partea județului Cluj și din partea municipiilor vor fi președintele Consiliului Județean, Horea Uioreanu, respectiv, primarul municipiului Gherla, Marius Călin Sabo. Reprezentanții orașelor și comunelor sunt primarii orașului Huedin, Mircea Moroșan și primarul comunei Sânpaul, Ovidiu Colceriu.
Horea Uioreanu, în calitate de membru al CDR-NV își propune alături de ceilalți primari să concretizeze strategia și programele de dezvoltare regională care trebuie să fie în concordanță cu planul național. ”Va fi alcătuit un portofoliu de proiecte care să vină în sprijinul parteneriatelor regionale, bineînţeles cu consultarea şi informarea corectă a cetăţenilor, în special a întreprinzătorilor din zonă.” a mai spus preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Consiliul pentru Dezvoltare Regională este organismul regional deliberativ, fără personalitate juridică, care este constituit şi funcţionează pe principii parteneriale la nivelul fiecărei regiuni de dezvoltare, în scopul coordonării activităţilor de elaborare şi monitorizare ce decurg din politicile de dezvoltare regională.

 

Recomandari

Alte Articole