Singura Clinică de Psihiatrie Pediatrică din Transilvania, în prin proces de modernizare

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a realizat, împreună cu responsabilii de proiect din cadrul instituției, o evaluare a stadiului lucrărilor derulate în procesul de extindere și modernizare a Ambulatoriului Clinicii de Psihiatrie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, situat pe Calea Mănăștur nr. 54C.
 
 Conform datelor transmise de antreprenor, lucrările de infrastructură și cele de suprastructură au fost finalizate în procent de 100%. De asemenea, lucrările de arhitectură – zidărie, tencuieli, tâmplărie, izolații, hidroizolații – au fost executate în proporție de 35%, iar instalația de curenți slabi a fost realizată în procent de 32%.  Nu în ultimul rând, instalațiile sanitare interioare și exterioare, respectiv cele electrice au fost executate în proporție de 22%.
 În paralel, responsabilii de proiect din cadrul forului administrativ județean lucrează la elaborarea documentațiilor pentru achiziționarea echipamentelor și dotărilor aferente investiției, inclusiv a ascensoarelor necesare.

Recomandari

Alte Articole