Spectacole ale Teatrului Puck, la Zilele Culturii Maghiare din Cluj

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck”, instituție de cultură care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, vor prezenta patru spectacole în cadrul festivalului „Zilele Culturale Maghiare” 2021.
Prima reprezentație, „Palkó és Panna”/ „Palkó și Panna”, va avea loc miercuri, 18 august, de la ora 11, la Teatrul de Păpuși „Puck”. Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.
De asemenea, joi, 19 august a.c., de la ora 18, pe aceeași scenă se va juca spectacolul „Félúton”/ „La jumătatea drumului”, care va fi prezentat în limba maghiară. Vârsta minimă recomandată este de 14 ani.
Totodată, vineri, 20 august, micii spectatori prezenți la festival sunt așteptați la Teatrul „Puck” de la orele 10 și 12 pentru a urmări spectacolul „Ha én lennek Mátyás Király”/ „Dacă aș fi Matia Corvin”. Acesta va fi prezentat în limba maghiară, vârsta minimă recomandată fiind de trei ani.
Nu în ultimul rând, sâmbătă, 21 august, de la ora 11, este programat în cadrul aceluiași eveniment, tot pe scena Teatrului „Puck”, spectacolul „Jancsi és Juliska”/„Hänsel și Gretel”, care va fi prezentat în limba maghiară. Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole