Sports Festival a tras cortina peste ediția 2023

În weekendul recent încheiat, la stadionul Cluj Arena și în împrejurimile acestuia, s-a desfășurat cel mai așteptat eveniment dedicat sportului, divertismentului, educației și distracției: Sports Festival 2023!
În fiecare zi, între 1 și 4 iunie, stadionul Cluj Arena, dar și Parcul Central din Cluj-Napoca, a fost asaltat, cu mic, cu mare, de părinți cu copii, dar și de alți clujeni dornici să descopere peste 25 ᴅᴇ sᴘᴏʀᴛᴜʀɪ ɪɴᴅɪᴠɪᴅᴜᴀʟᴇ sɪ ᴅᴇ ᴇᴄʜɪᴘᴀ, dintre cele mai apreciate: baseball, baschet, caiac, escaladă, fotbal, gimnastică, golf, handbal, judo, mountain bike, orientare sportivă, rugby, schi, scrimă, șah, tenis de câmp, tenis de masă și volei, etc. Și chiar au avut de le cine învăța tainele sportului – de la cei mai renumiți și apreciați campioni ai României, care și-au dat mâna pentru a face o bucurie celor mici!
Sports Festival, cel mai mare eveniment multi-sport al anului, a însemnat ᴢᴇᴄɪ ᴅᴇ ᴇᴠᴇɴɪᴍᴇɴᴛᴇ, foarte apreciate de copii și adulți, precum:
𝙼𝙴𝙲𝙸𝚄𝙻 𝙰𝙻𝙻 𝚂𝚃𝙰𝚁𝚂 𝚁𝙾𝙼𝙰𝙽𝙸𝙰 𝚅𝚂. 𝙶𝙰𝙻𝙰𝚃𝙰𝚂𝙰𝚁𝙰𝚈 𝙻𝙴𝙶𝙴𝙽𝙳𝚂 – demonstrativul anului în fotbal s-a jucat pe Cluj Arena și a strâns peste 16.000 de suporteri. Reprezentația de gală a fost una memorabilă, publicul rememorând momentele de colecție ale fotbalului românesc și nu numai. Hagi, Popescu, Mutu, Răducioiu, Sabău, Mario Jardel și alții au făcut un adevărat show pe gazonul stadionului, partida terminându-se cu scorul de 4-4.
𝙲𝚁𝙾𝚂𝚄𝙻 𝚂𝚄𝙿𝙴𝚁𝙴𝚁𝙾𝙸𝙻𝙾𝚁 – un eveniment caritabil care a adunat peste 1500 de alergători. Aceștia au alergat pentru renovarea Clinicii de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca”
𝚂𝚄𝚁𝚅𝙸𝚅𝙾𝚁 𝙲𝙷𝙰𝙻𝙻𝙴𝙽𝙶𝙴 – un traseu care a încercat să replice cel mai antrenant și mai urmărit format de televiziune. Adrenalina, suspansul, combativitatea și dorința de câștig au simțit-o cca. 500 de temerari înscriși, dar și numeroși spectatori privitori.
𝚂𝙿𝙾𝚁𝚃𝚂 𝚃𝙰𝙻𝙺𝚂 & 𝙼𝙰𝚂𝚃𝙴𝚁𝙲𝙻𝙰𝚂𝚂 – locul de întâlnire și discuții dintre fanii sporturilor și idolii lor. Clujenii s-au putut întâlni și au putut asculta experiențele de viață ale marilor sportivi: Mihai Covaliu, Ioan Ovidiu Sabău, Elisabeta Lipă, Viswanathan Anand & Ivan Sokolov, Gheorghe Popescu, Mihai Silvășan, Ana Bogdan, Camelia Potec, Horia Tecău, Larisa Iordache și Simona Amânar, Ana Maria Brânză, Simone Tempestini și alții.
𝙲𝙾𝙼𝙿𝙴𝚃𝙸𝚃𝙸𝙸 𝚂𝙿𝙾𝚁𝚃𝙸𝚅𝙴 – diferite competiții dedicate sportivilor amatori și profesioniști, la care au luat parte mii de concurenți: alergare, beach volley, fotbal, rugby și șah.
𝙰𝙲𝚁𝙾𝙱𝙰𝚃𝙸𝙲 𝚂𝙷𝙾𝚆 𝚂𝙸 𝙲𝙻𝙰𝚂𝙴 𝚂𝙿𝙾𝚁𝚃𝙸𝚅𝙴 – pe platoul din fața stadionului Cluj Arena a fost amenajată o scenă unde oamenii au venit pentru a se mișca alături de traineri și sportivi pasionați de zumba, street dance, fitness.
𝙿𝙰𝚁𝙰𝙳𝙰 𝙲𝙻𝚄𝙱𝚄𝚁𝙸𝙻𝙾𝚁 𝚂𝙿𝙾𝚁𝚃𝙸𝚅𝙴 – 3.000 de copii și tineri sportivi de la 36 de cluburi sportive, au defilat cu steaguri în perimetrul festivalului

Recomandari

Alte Articole